torstai 9. kesäkuuta 2016

Honeyn synttärit


Meillä juhlittiin Honeyn syntymäpäivää, joka on sen EU-passiin merkitty 8.6. En tiedä mistä moinen päivämäärä on vetäisty, ehkä se on juuri sinä päivänä päässyt adoptiotarhalle odottamaan uutta kotia ja elämää. Kuitenkin nyt vietettiin tytön 5-vuotissynttäriä ja ainahan juhlissa pitää tarjoiluja olla, vaikka tällä kertaa ei nyt mitään kakkua leivottukaan. Koristelut olivat sentään ainakin kohdallaan, vaikkei kynttilöitä ollutkaan.
Sankari itse osallistui syömällä prinssinakkeja, popcornit eivät hänelle maistuneet.
Lahjaksi Honey sai tyttömäisen vaaleanpunaisen nahkapannan, joka on helppo vetää pään ylitse lenkille lähtiessä.
Pannallakin on mieleenpainuva tarina; hankin sen Facebookissa olleesta huutokaupasta, jonka tuloilla autettiin nuorta 18-vuotiasta miestä maksamaan rakkaan koiransa käärmeenpuremasta aiheutuneet huikeat eläinlääkärikulut.
Kotimaisen käyttämättömän nahkapannan lähtöhinta oli 3 euroa ja taistelin siitä toisen tädin kanssa ja sainkin sen lopulta huudettua Honeylle 15 eurolla.
Rahaa saatiin kerättyä riittävästi, mutta pian tulikin kiitoskuvien mukana suruviestiä, jossa kerrottiin että koira oli kuitenkin jouduttu lopettamaan ja tuloilla saatiin vielä katettua myös sen viimeinen lääkärikäynti.Synttärisankari herkutteli nakeilla ja käpertyi sen jälkeen tyytyväisenä nukkumaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti