torstai 20. helmikuuta 2014

Viimeisimmät Instagram-kuvatTammikuun lopussa käytiin katsomassa lastenelokuvaa, olihan mulla lapsenikin mukana, tosin se on jo 21-vuotias. Mä tykkäsin leffasta mutta ei ollut oikein lapsen mieleen...

Oli pakko ikuistaa pihan masentavan näköiset ruskeat huiskaleet, ne tulee muuten surulliseksi kun kaikki kauniit kasvit vaan pääsee kuvaan.

Kaapo juhli 7-vuotissynttäreitään nakkikääty kaulassa ja nautti nakeista sen jälkeen.

Täytyi yksi Runebergintorttukin maistaa juhlapäivän kunniaksi, kirjailijan nimikkolähteellä mökkikautena ainakin kerran kesässä pistäydymme.


Tulppaaneja on pari kertaa tuotu kotia koristamaan, valkoiset on mun mielestä kaikista kauneimpia.

Loman kunniaksi nautin pari laivaristeilyltä tuomaani Breezeriä, en mä niitä koskaan mistään baarista raaski tilata.

Laivatuliaisia, satuttiin olemaan paikalla kun  Victoria's Secretin tuotteet olivat tulleet juuri myyntiin Vikingin laivoille ja ostin yhden bodymistin kotiin yhteiskäyttöön.

Ei oo jäänyt varmaan epäselväksi että nautin erilaisista tuoksuista myös kynttilöissä ja otin käyttöön joulun aikaan varastoimani kynttiläpurkin, nyt on ihanaa vaniljaa ja kookoksen tuoksua ilmassa.


Ja lisää kookosta, vartalovoide loppui ja löysin uuden tilalle kaupungilla kierrellessä.

Piti ottaa ruokakoriin Nutellaa kun huomasin että se on samaa vuosimallia mun kanssa, sitä on lapsena joskus syötykin, mutta nyt en ole pitkään aikaan hoksannut hankkia sitä.

Kaapo roikkuu rennosti rappusissa, ei oikein osaa päättää meniskö ylös vai alas:)

Kuivalle talvi-iholle kokeeksi öljyä yöksi hoitamaan ja kosteuttamaan.

1 kommentti:

  1. Söötti tuo Kaapo! Ei paljon hötkyile :) Minäkin haluaisin mennä katsomaan tuon Onnelin ja Annelin...tarvii varmaan pyytää tytär mukaan kun ei kehtaa ilman lasta mennä :D (tytär on 21 v) hah hah!

    VastaaPoista