tiistai 25. helmikuuta 2014

Tik Tak

Nykyään kännykästä tulee helposti tarkistettua kellonaika ja se toimii mulla ainoana herätyskellonakin tätä nykyä. Silti en ole hylännyt perinteisiä kellojakaan. Mun kaikkien aikojen lempikelloni on isoäidiltä saamani Iittalan koristekello, jonka hän antoi kun muutin pois kotoa vuonna -86. Se on mun mielestäni ihanan tyylikäs ja vähäeleinen.


Joitakin vuosia sitten oltiin koko perhe Lontoon matkalla ja siellä otin tehtäväkseni etsiä kotiintuomiseksi jonkun kellon takanreunukselle, se tuntui sopivalta muistolta juuri Englannista. Jotain vähän erityylistä mulla oli alunperin mielessä, mutta tämä osui heti silmään ja se oli pakko saada.En osaa olla ilman rannekelloakaan muulloin kuin mökillä lomalla ollessa ja niistä nyt kuvasin eniten käyttämäni kellot. Tykkään paljon Espritin kelloista ja ne ovatkin olleet kovassa käytössä ja vähän jo kuluneitakin.Yksi seeprakellokin mahtuu kokoelmaan, muistaakseni Avonilta tilattu. Ja tämän hetken useimmin käytössä oleva kello on kevyt, muovinen Jetsetin kello.


Viimeisenä vielä pari vuotta sitten ostamani Michael Korsin juhlakello, joka harvemmin pääsee käyttöön, niitä juhlia kun mulla tuppaa olemaan harvemmin:)


Meinasin melkein unohtaa vielä yhden tärkeän kellon, josta otin vähän epäselvän kuvan kun on keittiön katonrajassa. Isoäitini tarjosi mulle Arabian vuosikelloa, jossa on vanhimman tyttären syntymävuosi. Olin niin tyhmä etten ensin huolinut sitä kun ei muka sopinut sisustukseen, mutta onneksi mamma ei loukkaantunut vaan antoi sen mulle kun tajusin myöhemmin muuttaa mieleni ja aloin katumaan etten sitä heti ottanut.4 kommenttia:

 1. Kauniita kelloja<3 Itsekin pidän aina rannekelloa , vaikka känny toimiikin herättäjänä . Tuo MK on ihana , mutta tämä harakka pitäisi sitä varmaan arkenakin , juhlia kun on harvassa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi MK! Minullakin arki olis juhlaa jos tuo olisi käytössä ;)

  VastaaPoista
 3. Pitäis vaan käyttää eikä säästää, harmi kun ei töissä voi käyttää mitään käsikoruja tms.

  VastaaPoista
 4. Totta. Mulla meinaa myös usein joidenkin "ihanien" juttujen käyttöönotto kestää. Aina säästelee johonkin. Tyttäret aina just kehottaa että heti vaan käyttöön! Yritän noudattaa parhaani mukaan ja tehdä arjestakin vähän "ihanampaa" : D

  VastaaPoista