perjantai 21. helmikuuta 2014

Puuhakas perjantai

Meillä ollaan suuria texmex-ruokien ystäviä ja tehdään mm. tacopaistosta- ja pizzaa usein. Nyt kaupungilla asioidessa keksittiin käydä pitkästä aikaa lounaalla Tacohousessa. Aiemmin siellä poikettiin useamminkin kun oli keskeisemmällä paikalla Hämeenkadulla, mutta nyt se on melkein unohtunut kun se nykyään sijaitsee rautatieasemalla jotenkin syrjemmässä.Joka tapauksessa Tacohouseplatet olivat yhtä hyviä kuin ennenkin ja vatsat tulivat täyteen.


Kaupasta toivat viikonlopputulppaaneja, tyttökin näköjään suosii keltaista väriä niissä.


Vapaapäivä kului nyt paljolti pyykkäämiseen ja muuhun kotitouhuun, tein muille viikonlopuksi aurajuustoista makaronilaatikkoa kun itse olen töissä. Vähän vaihtelua ja väriä tavalliseen arkilaatikkoon auracrealla ( naurettava uusi nimi) ja paprikalla.


Täällä muuten on tunnelmat kuin taistelutantereella, muutamankin kerran päivässä pillit piippaa ja perään tulee sellainen jysäys että ikkunat helisee ja talo tärähtää. Jotenkin sitä on alkanut jo ihan jännittää kun se varoitusääni alkaa kuulua. Sellaista täällä tunnelityömaalla; onneksi Kaapo ei kuule ja tajua mitään, muuten varmasti pelkäisi...


Mulla on nyt vuoro olla pari yötä patjalla lattialla, ei oo kyllä mikään paras nukkumapaikka mutta Kaapo jo kaihoisana odottaa joko tulisi unikaveri seuraksi.


2 kommenttia:

  1. Voi toista! Ihana... ihan kuin sanoisi että: mami mennään nukkumaan <3. Ps. tuo tunnelityömaajuttu kiinnitti huomioini, meidän kodistä n. 2 km päähän aletaan joskus parin vuoden päästä tekemään myös tunnelia (ohitie) ja Oliver on ihan paukkuarka. Voi yäk, sitä aikaa pelolla odotan.. täytyy varmaan muuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tosiaan nukutaan lattialla seurana:) Meillä on työmaalle n. 150 m että toivottavasti räjäytykset eivät tunnu niin voimakkaana kauempaa...

      Poista