sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Pirteä ulkoilukeli

Nyt on kunnon villasukkakeli, sen tietää mun lapsenlapseni Sylvikin Turussa.


Viime päivinä on todella ollut raikasta ulkoilusäätä, mutta nyt ei kyllä yhtään valiteta kun valoa on kerran odotettu pitkään ja hartaasti, sekä myös lunta maahan. Kiva kun sinistä taivasta ja aurinkoakin on saanut nähdä pitkästä aikaa.


Työmatkalla ja koiraa ulkoiluttaessa mulla on ollut jo monta talvea käytössä Icebugin talvikengät, ne on olleet mulla kyllä ihan ehdottomat hengenpelastajat; äärioloissa pimeällä, liukkaalla ja vielä lisäksi silmälasit huurussa nastat purevat jäähän tiukasti, eikä tarvitse jännittää kompuroimista.


 
Itse asiassa mulla on käytössä jo toiset jalkineet tätä samaa mallia, ekat alkoivat jo vuosien saatossa kovassa käytössä repeilemään ja vetoketjukin hajosi.
Ilman näitä en kyllä tulisi toimeen, enkä ole valmis lähtemään kävelylenkille kun on vähänkään liukasta.
Kaapo ei ole koskaan kovin innostunut lenkkeilystä muutenkaan, joten nyt kovemmilla pakkasilla ei sen kummempia lenkkejä tehdä, riittää kun vaan asiat tulee hoidettua... Sohvalla on viihtyisämpää Kaapon mielestä.


Näsijärven jäällä näkyi jo rohkeita kävelijöitä marssimassa kohti Siilinkarin majakkaa, itse en ole vielä uskaltautunut jäälle. Lehdessä kyllä jo lupailtiin kunnostaa jokatalvinen matkaluistelurata pikimmiten ja tänäänkin luistelijoita oli jo liikkeellä, että kai se pitää uskoa että jää on jo riittävän kestävää.


Tämä kuva on viime talven Siilinkarin lenkiltä, silloin vielä Kaapokin jaksoi tulla mukaan, mutta nyt saattaa olla jo heikompaa:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti