perjantai 3. tammikuuta 2014

200.


Niin se aika vaan on kulunut siitä viime toukokuisesta äitienpäivästä, jolloin julkaisin arasti ensimmäisen postaukseni ja on kuljettu pitkä tie tähän hetkeen kun 200. postaus ilmestyy.


Luvassa on lisää sekalaisia keitoksia milloin mistäkin ajatuksissa liikkuvasta aiheesta, enemmän tai vähemmän järkevää tai ajankohtaista asiaa.


Toivottavasti jatkossakin löytyy aikaa yhtä lailla, tästä on tullut mieluinen harrastus, niin postausten kyhäämisestä kuin toisten blogien lukemisestakin!

Välillä kauhistuneena mietin mitä muut ajattelee mun välillä epämääräisistä jutuista ja sepustuksistani, mutta sitten tulee mieleen että mitä sillä on väliä, kuitenkin omaksi ilokseni tallennan mua koskettavia juttuja.


Toisinaan sitä on myös vähän eksyksissä, ei tahdo löytyä ideoita ja välillä niitä tulvii taas mieleen enemmänkin, täytyy vaan kirjoittaa muistiin sitä mukaa kun keksii jotain aiheentynkää.


Mutta joka tapauksessa yritän olla avoimesti oma omituinen itseni, enkä teeskennellä muuta, olla vaan Mamma jolla on oma tyylinsä/tyylittömyytensä ja omanlaiset mieltymyksen kohteet. Toivon että jaksan innostua edelleen uusista asioista, eikä musta tuu kalkkis kun viidenkympin raja ylittyy tänä vuonna.


Lopuksi vielä kiitos ja kukkanen niille, jotka ovat olleet mukana seuraamassa blogiani.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti