torstai 21. syyskuuta 2017

Muutama mekko syksyyn

Hellemekot jäivät tosiaan täysin käyttämättä kesän aikana, mutta syksyä varten tilasin muutaman rennon hupparimekon, jotka sopivat ennen talvisempia neulemekkoja. 
Mä oon tykästynyt käyttämään erilaisia mekkoja vaan leggingsien kanssa mieluiten ihan arkena. Yleensä siinä käy niin, että kun alan tutkia valikoimaa kuten tällä kertaa Zalandon sivuja, niin löytyy useampi vaihtoehto, jotka houkuttavat ja sittenhän sitä pitää ostaa heti pari kolme kerralla kun ei osaa valita vaan yhtä.


Heti on ahkerasti käytössä poikkeuksellisesti vähän värikkäämpi syksyinen ruosteenpunainen ja lämmin mekko. Se on leveää ja reilua mallia ja mukava päällä.


Raitamekko onkin vähän kapeampi malli ja mielellään olisin ottanut kokoa isomman jos vaan olisi löytynyt, mutta ihan käyttökelpoinen tämäkin on.


Viimeisin ohuempi ja lyhythihainen huppumekko päätyikin yllättäen työkäyttöön ja se onkin tosi kiva yhdistettynä mustan työliivin ja mustien trikoohousujen kanssa. Meillä saa siis käyttää omia vaatteita ja mä tykkään enemmän niistä, vaikka ne itse pitääkin pestä. Meillä täytyy niin paljon kurkotella, kyykistellä, kumarrella ja jopa kontata, että on tärkeätä olla mukavat ja joustavat vaatteet päällä että työ sujuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti