keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Heinäkuun Livbox

Ensi vuonna juhlitaan satavuotiasta Suomea, joten lukijoiden toivomuksesta toteutettiin nyt jo ennakolta heinäkuussa kotimaisia tuotteita sisältävä boxi.
Onhan se tosi tärkeää suosia suomalaista ja saada ylläpidettyä ja lisättyä työpaikkoja kotimaassa, mutta täytyy sanoa että tällä kertaa tää sisältö oli kyllä aika tylsä ja väsynyt, ettei kyllä paljoo jaksa kommentoida.


Yllätyksenä kaksi Vuokkosten sidettä ja näytepussi Herbinan vartaloemulsiosta.


Elivon käsivoide nyt oli ihan käyttökelpoinen ja tuon vartalovoiteen jätän mökille yhteiskäyttöön, kun täällä kuitenkin  paljon saunotaan ja uidaan. 


Herbinan bodymist on vastaavanlainen kevyt vaihtoehto hajuvedelle kuin Victoria's Secretin vartalosuihkeet, joita mulla on muutama käytössä.


Sitten MSCHIC-merkiltä tuli näytteet meikinpohjustusvoiteesta ja mineraalimeikkivoiteesta, varmaan ihan kelpoja tuotteita mutta kun niitä oli pakattu tilkka tuollaiseen testeriputkiloon, niin teki aika onnettoman vaikutelman vaikka Livboxilta tulikin pahoitteluviesti väärinymmärryksestä; ainetta oli sovittu määrä mutta pakkaukset olivat siihen reilunkokoisia.

Vitalis-voide, joka tuli ylimääräisenä pitkäaikaisen tilaajan muistamisena on oikeastaan ainoa, jota olen tyytyväisenä käyttänyt nyt koko ajan mökillä huulivoiteena.
Tällä kertaa tuntui kyllä ettei rahoilleen oikein saanut vastinetta eikä tullut mitään iloisia ahaa-elämyksiä, että tätäpä hankin toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti