perjantai 30. toukokuuta 2014

Kulissien takana

Päivä on ollut pitkä ja hommaa riittää vieläkin. Aika kova urakka on järjestää ylioppilasjuhlat kotona loppujen lopuksi, onneksi nämä kuitenkin ovat viimeiset meidän perheessä. Siivouskin piti suurimmaksi osaksi jättää viime hetkeen, ettei ehdi paikat uudelleen pölyyntyä tän työmaa-alueen vieressä. Väkeä on juhlissa noin 35 henkeä yhteensä ja aika vaikea on arvioida tarjoilujen riittävyyttä ja yleensäkin on suunnittelemista että kaikki menisi sujuvasti.


Aamu alkoi mangojuustokakun valmistuksella, että sen sai ajoissa jääkaappiin hyytymään.


Kaapo osallistui seisomalla koko ajan jaloissa niin että siihen meinasi kompastua mennen tullen...
Se jotenkin aavistaa että jotain erikoisempaa on tapahtumassa kun kotona kuljetaan ja hössötetään enemmän.
Välillä se ihmetteli sohvalla, joka on suojattu lakanalla ettei se ehdi heti sotkea ja karvastaa juuri pestyjä päällisiä. Sitten se jaksoi taas seurailla ja olla jatkuvasti imurin tiellä.


Onneksi tytöillä on ajokortit, joten he hoitivat ruokaostokset osittain jo keskiviikkona ja loput tänään. Eilinen pyhäpäivä vähän sekoitti kuvioita.
Iltapäivällä keskimmäinen tyttö pyöräytti pari suolaista piirakkaa valmiiksi. Kyllä se juhla tästä vähitellen alkaa kehittyä:)


Keräilin vähän asusteita valmiiksi huomista varten, kultaista valitsin, muuten aika mustana tulen esiintymään.


Tässä on vielä jotain pientä puuhastelua jäljellä ennen kun ehtii huokaista ja tarttua Seppo Jokisen uusimpaan dekkariin.

2 kommenttia:

  1. Ihana Kaapo apulainen. Henkisenä tukena valmisteluissa :D

    VastaaPoista