torstai 1. toukokuuta 2014

VappuiluaVappupäivä on mennyt rauhallisissa merkeissä ihan vaan lepäillen ja lueskellen. Mihinkään en jaksa lähteä, eilinen oli niin täynnä kiirettä ja stressiä mm. temppuilevan auton kanssa ettei mitään rajaa.
Laitoin syömiseksi perinteistä Quiche Lorraine-kinkkupiirakkaa ja sipsejä on jäljellä vielä vaikka kuinka paljon.Tytötkin ovat toipuneet vappujuhlinnasta ja lähtivät vielä kaupungille ja vapputorille.
Täällä saadaan nauttia pitkästä aikaa kahvintuoksusta kun Turussa asuva tytär on meillä. Hän on ainoa kahvinjuoja koko perheessä. Mä en oo koskaan juonut kahvia mutta pidän sen tuoksusta silti.


Mies sitten lähti lomareissulle reiluksi viikoksi, joten me pidetään täällä taloa pystyssä naisvoimin ja huolehditaan Kaapon hyvinvoinnista:) Toisin sanoen vahditaan sen nukkumista ja käydään pikaulkoiluilla rannassa kuten vanhus haluaa. Eikä nyt ulkoilu muutenkaan kauheasti houkuta kun on niin jäätävän kylmä, onneksi täällä ei sentään lunta ole satanut.


2 kommenttia:

  1. Hih- meilläkin lähti molemmat miehet lomareissulle , Barcelonaan muutamaksi päiväksi :) Ja tää kotiin jäänyt on ottanut työnpäivän vähän turhankin tosissaan = siivonnut hulluna. Leppoisaa vapun jatkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koita nyt nauttia rauhasta ja jätä siivoukset vähemmälle;)

      Poista