keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Särkän kalenteri

Syksyn ajan olen jännityksellä seurannut Särkänniemen kesätyöntekijöiden hyväntekeväisyyskalenterin vaiheita Facebook-sivuilta. Nuorin tytöistähän oli kesän töissä Särkässä ja häneltä alkuun kuulin kesätyöntekijöiden ideasta kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen poika/tyttökalenterin avulla.
Idean keksijä oli standup-koomikko Taru Susi, joka sai mukaansa 70 hengen työryhmän ideoimaan ja toteuttamaan kalenteria.

Kalenterista saatavat tulot 15 e/kpl lahjoitetaan Taysin lasten syöpäosastolle ja Särkänniemi työnantajana on luvannut lahjoittaa lisäksi saman summan mitä kalentereista kertyy.
Kalenterin julkaiseminen on viivästynyt ja on ollut mutkia matkassa, mutta nyt ne on vihdoin saatu myyntiin.Alkuun tyttö oli mukana vain suunnittelemassa, epäröi mitä varsinkin iskä tykkäisi jos hän osallistuu kuviin. Juteltiin asiasta  ja hyväksyttiin se täysin, hyväntekeväisyys on hieno asia ja kun vielä lähipiirissä on ollut tarvetta lasten syöpäosaston hyvälle hoidolle, niin tyttö oli ilman muuta mukana.
Tässä näytettä ensi vuoden joulukuun kuvasta:)


Kalenteria voi tilata netistä osoitteesta sarkkakalenteri.skyred.fi ja niitä on ilmeisesti tulossa myyntiin Koskikeskukseen jossain vaiheessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti