perjantai 18. lokakuuta 2013

Säätiedotusten suurkuluttaja

Nyt alkaa olla se aika vuodesta, jolloin on jännät paikat työmatkapyöräilyn suhteen. Muutama vuosi sitten pääsi joulukuussakin kelien puolesta kulkemaan pyörällä, mutta normaalisti on pitänyt siirtyä kävelyyn jo aiemmin.
Mulla on ladattuna monta erilaista sääsovellusta, on Forecaa ja Ilmatieteenlaitosta jne. ja lisäksi tutkin Aamulehden säätietoja ja tiirailen vielä Näsinneulan säävaloja ahkerasti päivittäin ja hermoilen sään äkillisiä muutoksia.


Yhtenä syksynä kävi niin, että pyöräilin töihin iltaan  ja kotiinlähdön aikaan pyörä olikin kunnon lumipeitteen alla, sinne se sitten sai jäädä odottamaan kotiinkuljetusta...Mulla ei ole talvirenkaita ja heti kun on vähänkin jäistä ja tulee lunta päälle, niin olen helposti kumossa keräilemässä nolona vehkeitäni.
Aina sitä toivoo, että pystyisi mahdollisimman pitkään pyöräilemään, kyllä se niin paljon jouduttaa ja helpottaa matkantekoa!
Sitten kun lopulta pyörä on pakko viedä talvivarastoon, niin kyllä siihen kävelyynkin taas vähitellen tottuu ja joutuu tyytymään kunnes taas alkaa kuumeinen kevätkelien tarkkailu:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti