tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mullberryn huivi

Oon pitkään ihaillut kuvissa Mullberryn huiveja ja keväällä hankin yhden sellaisen vaaleassa kevätvärissä palkinnoksi itselleni kun talven aikana kävelin ahkerasti työmatkoja.
Suurimman osan vuodesta kuljen pyörällä, mutta muutamat talvikuukaudet otan varman päälle ja jätän pyörän talviteloille. Aiemmin olen yleensä tullut paluumatkan kotiin bussilla, mutta nytpä päätin lisätä liikuntaa ja kävellä senkin. Pidin kirjaa bussimaksuissa säästämästäni summasta ja päätin ostaa itselleni jotain ylellistä kävelypalkinnoksi.

Nyt kuitenkin olen haaveillut tummempisävyisestä huivista syksyä silmällä pitäen ja eilisellä Hesan reissulla poikkesin pikaisesti Mullberryn myymälässä. Valittiin nuorimman tytön kanssa kahden eri vaihtoehdon välillä ja päädyttiin mustanharmaaseen Tamara-huiviin.


Voidaan pitää sitä yhteiskäytössä kun hän vielä muuttaa kotiin takaisin.
Ja hyvään aikaan oltiin liikkeellä, toiseksi viimeinen kappale hankittiin, syksymmällä olisi jouduttu nuolemaan näppejämme:)


Tuntuu myös niin ylelliseltä ostaa joskus jotain laadukasta ja hienosti silkkipaperiin käärittyä ja viimeisen päälle pakattua lahjaa ihan itselleen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti