perjantai 6. syyskuuta 2013

Päivä Mamman kanssa

Eräs uskollinen lukija on toivonut tätä postausta, joten ajattelin toteuttaa sen nyt kun mulla on tässä yksi vapaapäivä.
Aamulla heräsin jo vähän ennen kellonsoittoa, joka olisi ollut klo 10.30:) Kaapo jäi sikeästi kuorsaamaan peittojen ja tyynyjen sekaan.


Kävin aamupesulla, vapaapäivänä ei ollut tarvetta sen enempää meikkailla ja laittautua, joten tässä tuotteet joita käytin; kevyesti vaan CC-voidetta, puuteria, peitevoidetta, vähän aurinkopuuteria, kulmia ojennukseen ja huuliin väriä.


Sitten laitoin itselleni aamupalaa, tärkeässä roolissa on aina Saarioisten ohrapuuro, en osaa elää ilman.


Kaapokin jo heräili ja päästiin aamulenkille ennen puolta kahtatoista aurinkoisiin järvimaisemiin, ainoa vaan ettei Kaapoa huvittanut yhtään kävellä.


Sen jälkeen lähdin salille tekemään pienen treenin.


Tänään oli määrä palauttaa kirjastokirjat ja kävelin Metsoon, josta etsin samalla tilalle kunnon pinon uutta luettavaa; tällä kertaa kevyttä hömppää, ei yhtään dekkareita joukossa.


Kaikilla muilla oli tänään omia menoja, eikä yhtään huvittanut ajatus laittaa vaan itselle ruokaa, joten sain hyvän syyn poiketa Hesessä, jonka sisustus olikin uusittu kokonaan.


Matkalla tuli kuitenkin pieni syrjähyppy KappAhliin ja kun kerran kännykässä oli tarjousviesti, niin oli ihan pakko ostaa leoparditunika, johon iskin silmäni. Nyt pitäis vaan keksiä joku tilaisuus mihin sen voisi pistää päälle...Tässä vielä vilaus päivän asun yksityiskohdista, pääkallopaita ja pääkallorannekoru:) Oli kyllä niin lämmintä, että neulekin piti riisua kesken matka

Sitten onkin loppuilta aikaa nautiskella ja rentoutua, lukea blogeja ja kirjoja siiderilasin ääressä! Huom. harvinaista että luen suomenkielistä kirjaa.Malja onnistuneelle päivälle, yhtään en kyllä siivonnut ja pyykännyt yms...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti