sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Retki Keskiselle

Ainakin pari kertaa vuodessa on tullut tavaksi vierailla Tuurissa Keskisen kyläkaupassa. Oon käynyt siellä koulutytöstä asti ja paikka on vuosien varrella kokenut paljon muutoksia ja laajentunut valtavasti.
Alkuaikoina se oli tosiaan vain vanha navetta ja valikoimakin oli aika erilainen, sieltä saattoi löytää tosi halvalla esim. joitakin eriä kampaamotuotteita, joissa oli vaikka pelkästään venäjänkieliset etiketit.
Nythän kyläkaupasta on tullut oikea tavaratalo, josta löytyy merkkituotteitakin eikä se ole enää mikään halpahalli.

Joka kerta on kuitenkin yhtä hauskaa ihmetellä ihmispaljoutta ja tavaramäärää. Yleensä tutkin taloustavaroita, vaatepuolta ja siivoustarvikeosaston, sieltä tarttuu mukaan aina löytöjä, jotka piristävät tylsää siivoushommaa.

Vakiostos on suosikkihuulituotteeni Deborahin Hydracolor/Hydrastick, joka on sävyttävä ja riittävän kosteuttava huulipunan ja huulirasvan välimuoto. Keskisellä ne ovat huomattavasti halvempia kuin muualla ja hamstraan niitä aina useamman.
Yleensä käymme aina myös pizzalla sekä ruokapuolella ja poikkeamme lopuksi Nahkatalossa, josta tällä kertaa löysin keveät työkengät kesäksi ja yllätys; oli pakko ostaa leopardisandaalit kun oli niin mun näköiset...


Ja kaikista omituisin ostos oli psykedeelisen värikäs ja kuviollinen maximekko hintaan 14,95! Se ei ollut ollenkaan mun tyyliä eikä oikein kokoakaan, mutta silti se pääsi heti kotona päälle ja oli ihanan miellyttävä ja vilpoisa helteisellä parvekkeella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti