tiistai 5. marraskuuta 2013

Salainen kynttilätilaus
Aika monena syksynä näihin aikoihin olen emännöinyt Partylite-kynttiläkutsuja, mutta nyt on raskas syksy vaatinut veronsa ja lähipiirissä ollut suuria muutoksia, joten päätin jättää tämän syksyn väliin, enkä ahdistella omaisia kutsuille.
Mies olikin jo riemuissaan, hänen mielestään kun meillä on jo ihan riittävästi kynttilöitä...
Siis mitä tuollainen ajattelu on, kynttiläthän poltetaan loppuun  ja aina tarvitaan uusia tilalle. Eri asia on sitten ne erilaiset kipot ja somisteet...

Kuitenkin tässä yksi työkaveri järjesti kutsut, joihin en itseasiassa edes itse päässyt, mutta tein ovelasti salaisen kynttilätilauksen.
Partyliten kynttilät ovat hurmanneet mut tuoksuillaan ja sillä miten siististi ja savuttomasti ne palavat loppuun asti.
Tilasin tällä kertaa jo aiemmin hyväksi todetun kynttiläpurkin takkatulen tuoksuisena, kynttilän erikoisuutena on puusydän ja poltettaessa kuuluu ritinää, joka kuvaa aidon takan tunnelmaa ja se vielä voimistuu kun kynttilää polttelee lasisessa hurrikaanissa. Tosin ehkä vähän ärsyttävä se ääni pitemmän 
päälle...


Lisäksi tilasin tuoksulyhtyyn sulavaa tuoksuvahaa ja tuikkivia sitä lämmittämään ällömakean omenastruudelin tuoksuisena. Nyt mä pystyn levittämään ihanaa leivonnan tuoksua "tulvillaan omenoita, mausteita ja rapeaa taikinaa", jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti