lauantai 18. toukokuuta 2013

Tacopizza

Joskus opiskeluaikana yövuorossa valvoessa juteltiin ohjaajan kanssa herkuista ja häneltä sain ohjeen tacopizzaan, joka on siitä lähtien kuulunut meidän suosikkiresepteihin. Tehtiin sitä taas tällä viikolla ja hyvää oli!
Tässä on ohjetta:

tavallinen pizzapohja
tacokastiketta purkillinen
jauhelihaa 400 g
tacomaustepussi
ranskankermaa
juustoraastetta
halutessa oliiveja päälle

Pizzapohjan päälle levitetään tacokastike, sen jälkeen täytteeksi paistettu jauheliha joka on maustettu tacomausteella. Päälle levitetään ranskankermanokareita ja reilusti juustoraastetta ja lisäksi mustia oliiveja jos niistä tykkää.
Sitten paistetaan 12-15 min 250 asteessa ja valmista on!

Ei mitään kovin kevyttä mutta silti niin herkullista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti