perjantai 24. helmikuuta 2017

Junarosen mekot

Tämän kuluneen talven aikana on tullut tosi paljon käytettyä neulemekkoja leggingsien kanssa, mulla on ollut parikin suosikkia jotka ovat olleet jatkuvasti päällä.
Kuitenkin nyt kevään lähestyessä päädyin tilaamaan Junaroselta kaksi vähän ohuempaa mekkoa. Muotiblogeista oon ymmärtänyt, että kukkakuviot ovat kovasti pinnalla ja löytyikin juuri sopiva malli etenkin kun tuo vaaleanpunainen väri aina näin kevään tullessa houkuttaa.




Toinen mekko olikin trikoinen mustaharmaasävyinen, jossa on vähän pitsiä koristeena. Siellä ne pakkasessa ja tuulessa lepattivat kun yritin saada kuvia niistä, mutta toivotaan että pääsevät pian käyttöön kun neulemekot saavat siirtyä syrjään.



keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Avonin ja Elevenin tilauksia

Aika tyhjiltä näyttää nykyään mun kosmetiikkavarastot kun Livboxia ei ole enää tullut tilattua. Aiemmin kertyi erilaisia voiteita tms. odottamaan käyttöä, mutta nykyään melkein tahtoo purkit tyhjentyä kesken kaiken ennenkuin ehtii hommata uusia tilalle.
Vartalo- ja jalkavoidetta kuluu päivittäin suihkun jälkeen ja Avonilta niitä aina löytyy tarjoushintaankin.


Tässä kaksi tuotetta, joita olen ostanut jo useampaankin kertaan; kaksiosainen silmänympärysvoide on mulla ihan vakikäytössä luottotuotteena ja tilaan sitä aina tarjouksista lisää. 
Luxe-sarjan primer on osoittautunut myös hyväksi käytössä meikkivoiteen alla ja sitä tuli nyt ostettua uusi kaunis kultainen putkilo loppuneen tilalle.



Tein pitkästä aikaa tilauksen Elevenille ihan siksi, kun sieltä löytyy noita tehokkaita huulivoiteita. Tällä kertaa otin kaksi, joista toisessa on punaista sävyä mukana. Ovat kosteuttavia ja mulla ainakin hyviä yökäytössä, koska ei heti tule tarvetta lisäillä rasvaa ja huulet tuntuvat hyviltä aamullakin.
Sain kaupan päälle saman sarjan CC-voiteen, mutta se on kyllä hurjan tumma mun iholle. Ei taida sopia kesälläkään, ellei sitten tulisi sitä sekoiteltua johonkin vaaleampaan sävyyn.


Mua on kiinnostanut tuollainen Foreo-kasvojenpuhdistuslaite ja nyt kun niitä oli tarjouksessa otin kokeeksi pienen, vanulapun kokoisen laitteen, jota ei voi ladata vaan se riittää noin sadaksi kasvojenpuhdistuskerraksi.
Tällä siis minuutin ajan hierotaan puhdistusainetta kasvoille tehostaen sen vaikutusta ja mietinkin alunperin, että jaksaako sillä joka ilta surruutella, mutta oon kyllä tykännyt kovastikin. Iho tuntuu tavallista pehmeämmältä käytön jälkeen, joten taidan tilata isomman, ladattavan version sitten kun tämä sammahtaa lopullisesti.


keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Viime viikoilta

Mukaan on mahtunut niin aurinkoista ulkoilusäätä kuin kirpeää pakkasta ja plussakeliä, kovin on ollut vaihtelevaa.Jäällä on jonkin verran tullut käytyä rannan tuntumassa, mutta kävelyreitti esimerkiksi Siilinkarille ei tänä talvena ole ollut kovin hyvässä kunnossa ja olen suosiolla jättänyt väliin sinne reippailun.

Kaupungilla on tullut käytyä aika harvakseltaan, ripsihuollossa nyt säännöllisesti ja Avonin tilausta hakemassa jätskiannosten merkeissä.


Vapaa-aikaa olen viettänyt aika paljon mökkeilyn merkeissä ja ottanut sinne mukaan kassillisen kalentereita, kyniä, tarroja ja teippejä ja askarrellut siellä kaikessa rauhassa. Uusia vihkoja ja tarvikkeita tekisi mieli haalia jatkuvasti.


Itse asiassa valtaosa varsinkin nukkumispäivistä ja valvomisvapaista on kulunut mökillä Honeyn kanssa, mies on sieltä kulkenut töissä omien aikataulujensa mukaan.
Mä oon ladannut kunnolla akkuja, hyviä kirjoja on tietenkin aina mukana matkassa ja viimeisin villitys on ollut katsella Kotikadun jaksoja sarjan alusta asti. Mä oon aikoinaan nähnyt joka osan ja nyt niitä on kiva katsoa uudelleen senkin takia, koska ohjelma alkoi Amandan syntymävuonna ja on mielenkiintoista seurata miten ajat ja mm. muoti ja sisustus ovat siitäkin muuttuneet. Etenkin tietokoneet ja puhelimet ovat vielä huvittavan antiikkisia, vielä ei silloin eletty varsinaista kännykkäaikaa.




sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Talvimökkeilyä

Mökki on osoittautunut näin talviaikaankin miellyttäväksi asustella ilmalämpöpumpun ansiosta. Tuntuukin ettei sen parempaa paikkaa ole nukkua ja toipua yövuoroista koska siellä on täysin hiljaista, sopivan viileää ja tähän saakka on ollut vielä pimeääkin.
Lähinnä oon ollut siellä yökkövapailla lepäilemässä ja saanut samalla vähän nauttia auringonpaisteestakin.
Honey on kyllä mahtava unikaveri ja toimii samalla lämmittimenä peiton alla.




Pikkuhiljaa kerääntyy sisustustakin, kun kaikessa rauhassa tutkii nettiä. Olin tyytyväinen löydettyäni kivan lääkekaapin niiden tavallisten metallisten sijasta, täytyy vaan tässä hankkia sinne jotain perustarvikkeita ennen kesää.


Sängyn viereen valitsin omalle puolelleni peilihyllykön, josta mm. aina mukana kulkevalle kännykälle ja muille tarpeellisille pikkutavaroille löytyy paikka.


Mä oon aina korostanut sitä miten mä tykkään nukkua viileässä, mutta viime kerralla mullakin tahtoi vähän hymy hyytyä;  lämpöpumppu oli jotenkin reistaillut ja sinne mennessä iltamyöhällä oli sisällä vain neljä astetta. Kyllä se siitä lämpeni, mutta kestihän siinä ensin vähän ja sain ekaksi yöksi ennemminkin pukea kuin riisua.



sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Tammikuun arkiruokia

Tammikuu vaikutti jotenkin kiireiseltä ja sekavalta, vaikka sinne mahtui viikko lomaakin. Ei jaksanut kauheasti keskittyä ruoanlaittoon ja keittoja ei esimerkiksi juuri tullut tehtyä.
Oltiin välillä mökillä helpoilla ruoilla ja pizzaeväillä ja kun haettiin Ikeasta sinne tarvikkeita maistettiin lihapullien sijasta metsästäjänleikkeet.

Mies on innostunut ostamaan viime aikoina kaupassa käydessään erilaisia tarjouspihvejä ja tässä maistettiin sellaisia, joissa tuli maustevoinapit mukana.


Kunnon uunimakkara ja muusi on hyvää silloin tällöin, mulla pitää olla aina kunnon voisilmä perunamuusissa, vaikka mua siitä arvostellaankin.


Tortillat ja tacot maistuvat aina ja ovat nopeita laittaa.


Tulihan niitä Ikean lihapulliakin syötyä kun ostettiin kotiin pakastimeen varalle.


Tein maukasta sipulikeittomureketta kokeillen uunin kiertoilmatoimintaa ja hyvinhän se onnistui niinkin. Mä en ole oikein vielä oppinut missä sitä kannattaisi käyttää.


Mökillä mulla oli eväänä graavilohta, perunasalaattia ja avokadoa.


Italialainen sahramilla maustettu kinkkurisotto tuli pitkästä aikaa mieleen ja täytyy sitä laittaa varmaan useamminkin.


Nyt ollaan helmikuun alusta vähän kevennelty ja kiinnitetty paremmin huomiota ruokarytmiin ja syömiseen. Tosin senkin rytmin sekoittaa perinpohjaisesti seitsemän yön työputki. Yöllä ei oikein osaa syödä ja päivät vaan nukkuu, niin koita siinä sitten syödä terveellisesti. Mutta yritetään nyt kuitenkin ja hedelmiä olen sitten ottanutkin yöevääksi kun mikään lämmin ruoka ei oikein houkuta öiseen aikaan.